RSS

Αφύπνιση Συνείδησης: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ την ACTA ! Πείτε ΟΧΙ στην ACTA !

22 Μαρ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ την ACTA ! Πείτε ΟΧΙ στην ACTA !

From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Η υπογραφή της συμφωνίας ACTA από κάποιες ευρωπαϊκές χώρες (συν την δοτή κυβέρνηση των καθαρμάτων ), δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει και κάθε διαπραγμάτευση , διότι πρέπει πρώτα να επικυρωθεί και από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.STOP ACTA! 2012 INTERNET FREEDOM! (Greek Subtitles)

Η ACTA θα ψηφιστεί τον Ιούνιο του 2012 , προκειμένου είτε να κυρωθεί ή “ να απορριφτεί ” , όποτε τα γράμματα διαμαρτυρίας που θα αποσταλούν προς τους ευρωβουλευτές , με το αίτημα – απαίτηση να μην την ψηφίσουν , συστήνοντας και στους συναδέλφους τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να την απορρίψουν , καθώς και η ενημέρωση τους για τους κινδύνους της ACTA ….. ίσως …. να εμποδίσουν σε μεγάλο βαθμό την επικύρωση της .
Επίσης διάφορες επιτροπές του Ε.Κ. θα πρέπει να δώσουν τη γνώμη τους σχετικά με το κείμενο, τις κατευθυντήριες γραμμές για τελική στάση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , σχετικά με την ACTA , πριν αυτή φτάσει να ψηφιστεί από το σύνολο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου . Αυτός είναι και ο λόγος που οι πολίτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα μέλη των διαφόρων επιτροπών αυτών , και , τους ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , για να βεβαιωθούν ότι όλοι έχουν ακούσει : για το τι ακριβώς « πάει στραβά » με αυτή την ACTA.


ACTA Explained (Greek Subs)

Τι είναι η ACTA;
Η ACTA είναι μια διεθνής εμπορική συμφωνία , που διαπραγματεύθηκαν η Ευρωπαϊκή Ένωση , οι Ηνωμένες Πολιτείες , η Ιαπωνία , ο Καναδάς , η Νότια Κορέα , Αυστραλία , Μεξικό , Μαρόκο , Σιγκαπούρη , καθώς και μερικές άλλες χώρες , της οποίας στόχος είναι η επιβολή των πνευματικών δικαιωμάτων και η αντιμετώπιση των παραποιημένων προϊόντων (ως εκ τούτου, ακρωνύμιο της: την καταπολέμηση της παραποίησης Συμφωνία Ελευθέρων Συναλλαγών).
Το κύριο πρόβλημα με αυτή τη συνθήκη είναι ότι όλες οι διαπραγματεύσεις έγιναν κρυφά , με τον αποκλεισμό των πολιτών και των οργανώσεων των από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων , σαν να λέμε « η κατ εξοχήν μέθοδος της παγκόσμιας διακυβέρνησης .
« Όλες οι πληροφορίες μέχρι το 2010 στηρίχθηκαν σε διαρροές του απορρήτου που διέρρεαν εκ προθέσεως , για την παραπλάνηση του κοινού. »
Οι διαπραγματεύσεις για την ACTA άρχισαν το 2007 και ολοκληρώθηκαν το 2010.
Ποιοι χώρες υπέγραψαν ήδη την ACTA;
Οκτώβριος 2010: Ιαπωνία και Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποία ενέκρινε την συνθήκη , μαζί με τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη και Νότια Κορέα
Γενάρης του 2011: η Ευρωπαϊκή Επιτροπή , αρμόδιος για τις διαπραγματεύσεις , σε συνδυασμό με μη εκλεγμένους αντιπροσώπους από 22 κράτη μέλη : Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Σλοβενία, Λουξεμβούργο , Μάλτα, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
«Η υπογραφή της συμφωνίας ACTA από τις ευρωπαϊκές χώρες δεν σημαίνει ότι η τίθεται και σε ισχύ , πρέπει να επικυρωθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.»
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Ποιες χώρες δεν έχουν υπογράψει την ACTA;
Μεξικό, την Ελβετία και η Γερμανία (μέχρι τώρα)
Και στις δύο χώρες, η κατάσταση δεν είναι σαφής.
Η Γερουσία Μεξικού ψήφισε ένα μη δεσμευτικό ψήφισμα που απορρίπτει την επικύρωση της συνθήκης πέρυσι, μετά από πολύ-συμμετοχικές δημόσιες ακροάσεις που έδειξαν ότι η ACTA αντιτίθεται στο Σύνταγμα .
( . . . . . καλά εμείς εδώ συνεχίζουμε και μιλάμε δημοκρατία ; και για …… ; )

Α! να και μια φωτογραφία …. από τα πρεζάκια των ΜΑΤ , καθώς κυνηγούν τα παιδιά σας .
Κόκα , κόκα , κόκα ….. Φυσικά μιλάμε για κόκα χωρίς κόλα ,
«Ποια «σεα» και ποια «μεα» ; ….. παν αυτά …. αυτούς τους φτιάχνουν με φτυαριές !» …. όλα νόμιμα …… ένα κιλό COCAINE είναι νομιμότατο ….. για την υπουργαρα …. τον «μη κύριο» Μιλτιάδη Ηλ. Παπαϊωάννου, που προσπαθεί να καταστρέψει τα νιάτα της Ελλάδος ρίχνοντας τα στην πρέζα για χάρη των
( χρηματοδοτών ; ) ναρκεμπόρων !
Να τον χαίρονται οι *@%#>^* ψηφοφόροι του ……
Πάντως ένα είναι σίγουρο …. χα, χα, χα
…..τα ΜΑΤ …. θα την βρουν …. από … κ@τ@δρομείς …
Και τότε …. Θα περάσουν καλά … χα, χα, χα…..
Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
Revelation9-Abaddon-The-Destroyer-

«Αυτή η συμφωνία θα μπορούσε να έχει σημαντικές συνέπειες στη ζωή των πολιτών». Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν είχε ουδεμία εκπροσώπηση στις διαπραγματεύσεις της ACTA .
Είναι εξαιρετικά λυπηρό το γεγονός , ότι η δημοκρατική συζήτηση έχει αποβληθεί από τις συνομιλίες μιας νομοθεσίας που θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε θεμελιώδεις ελευθερίες , όπως αυτή της ελεύθερης έκφρασης.
«Ακριβώς ….. η αποδοχή ή η απόρριψη μιας συμφωνίας δεν αποτελεί άσκηση της δημοκρατίας, βάσει της Συνθήκης της Λισαβόνας.»

Τα μέτρα που αφορούν τα δικαιώματα των ανθρώπων πρέπει να συνδέονται απευθείας με δημοκρατικές διαδικασίες , και όχι να επιβάλλονται στους λαούς μέσω της ρύθμισης με τις οδηγίες της Χ’ κοινοτικής νομοθεσίας .
D’Andrea Incecco, ο διευθυντής δημοσίων υποθέσεων από EuroISPA (Business ένωση των ευρωπαϊκών φορέων παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου) :
Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι το τελικό κείμενο θα μπορούσε να κάνει μεγάλη ζημιά στις αναπτυσσόμενες χώρες και να υπονομεύσει την ισορροπία μεταξύ της προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας και την ανάγκη για την παροχή προσιτών φαρμάκων για τους φτωχούς.
Michelle και Childs των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, κάτοχοι του Νόμπελ ειρήνης, έχουν εκδώσει ένα πολύ κρίσιμη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για την ACTA.
“Μάθετε περισσότερα” – Τα κυριότερα σημεία είναι :
• ACTA : μετατρέπει τις εταιρείες του Διαδικτύου ( ISP , φορείς παροχής υπηρεσιών ) σε μια ιδιωτική αστυνομία πνευματικών δικαιωμάτων, επιβάλλοντας σε αυτές να αναλάβουν τη νομική ευθύνη για ό, τι οι χρήστες τους κάνουν on-line.
• ACTA : επιφέρει επικίνδυνες ποινικές κυρώσεις
• ACTA : παρακάμπτει τη δημοκρατία και « ανοίγει την πόρτα σε μια παράλληλη νομοθετική διαδικασία » , την οποία οι ευρωβουλευτές θα πρέπει να σταματήσουν.
Μόλις οι διάφορες επιτροπές δώσουν τη γνώμη τους για την ACTA, τότε η ACTA θα τεθεί σε ψηφοφορία ενώπιον ολόκληρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ψηφοφορία στην ολομέλεια). Δεν θα ξέρουμε ακριβώς την ημέρα ψηφοφορίας στην Ολομέλεια, διότι ο προγραμματισμός της Ολομέλειας δίνεται στην δημοσιότητα , λίγες μόνο ημέρες / εβδομάδες πριν.
Πρέπει λοιπόν να παραμείνουμε σε εγρήγορση και για αυτό το θέμα , μαζί με τις αναγκαίες καταλήψεις των κτιρίων , των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ μας ταμείων , των οργανισμών κοινής ωφελείας , κατά την διάρκεια των επόμενων ημερών – εβδομάδων , ώστε να προστατεύουμε το ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , και , απαλλαγούμε μια για πάντα από όλα αυτά τα b@stard μιάσματα που μας κυβερνούν !
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ !!!!!!!!!!!
Εξ αλλού το γνωστό παραμύθι των illuminist ….. για αλλαγή των προσώπων….
όχι μόνο δεν μας αρέσει πλέον ….. αλλά και μας αηδιάζει !!!!!!!!!!!!
HEIL GAP ( or mind the GAP )
Υ.Γ.1.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ACTA και τους κινδύνους για την ελευθερία μας στοhttp://lqdn.fr/acta
Υ.Γ.2.
= ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ=
Ομογενείς – ΠΡΟΣΟΧΗ – ‘Όχι χρήματα στους απατεώνες : (κυβερνητικές, κρατικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)
Ομογενείς και ομογενειακές Οργανώσεις , ΜΗΝ δίνεται χρήματα (για βοήθεια στους συνέλληνες στην πατρίδα) σε κυβερνητικές Υπηρεσίες, νομαρχιακές, δημοτικές, γενικά κρατικές . Είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!!!!!!!!!!
Θυμηθείτε ότι έφαγαν τα χρήματα της Ομογένειας για τους πυρόπληκτους το 2007. (τότε το 2007 εγγυάτο εκείνο το λαμογιο ο κολλητός του εθνάρχη) ( από τότε δεν τον ξανακούσαμε τον μολυβιατη …..καθάρματα όλα …… καθάρματα )
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟ-ΚΑΝΑΛΑ ,
«Δώστε τα χρήματα απευθείας στους έχοντες ανάγκη (το καλύτερο) ή σε φιλανθρωπικές Οργανώσεις, αποδεδειγμένα καθαρές (μη κρατικές).»http://1greek.wordpress.com/2012/02/21/%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-acta-%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-acta/

Αφύπνιση Συνείδησης: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ την ACTA ! Πείτε ΟΧΙ στην ACTA !.

 
Σχολιάστε

Posted by στο 22/03/2012 in Νέα τάξη

 

Ετικέτες:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

onlinemoviesandseries.gr

Καλώς ήρθατε!! Αγαπητοί φίλοι/ες σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα www.onlinemoviesandseries.blogspot.gr Οι ταινίες μας ανανεώνονται καθημερινά. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε εδώ αυτό που ψάχνατε, δηλαδή, να παρακολουθήσετε ταινίες, σειρές, κινούμενα σχέδια, τηλεοπτικές εκπομπές και βίντεο άλλου περιεχομένου online δωρεάν χωρίς την υποχρέωση εγγραφής, με άμεση προβολή ταινιών, και στη συνέχεια σε ένα άνετο σπίτι, ανάμεσα σε φίλους ή συγγενείς απολαύστε μια αξέχαστη Προβολή. Καλή διασκέδαση!

blog it

QUAERE VERUM:ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Sotiris Lochaitis's Blog

κρίνω μόνο αυτούς που μου δίνουν το δικαίωμα

K. Sf

Just another WordPress.com site

lambis42

Serres, Greece

John Metekidis' blogspot

Everything you want to read from Giannis

Μινώταυρος

Ἐπικαιρότητα - Ἑλληνισμός

ΝΕΩΤΕΡΑ ΝΕΑ με Χλευη και Kραξιμο !

Επί της ουσίας οι εξελίξεις

ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ

Εδώ Μιλάμε και Γράφουμε Ελληνικά

toufekiastoskotadi

Δημοκρατία για την Ελλάδα

Το Σαλιγκάρι

homo spiritualis omnia judicat

a hairless ape

Απαγορεύεται να απαγορεύεται.

metaretriever2

Autonomous and independent from any kind of commitment, open to all ideas, without prejudice and taboo. We seek the truth and we are opposed to any injustice. In any case ... internationalists.

Oxtapus *blueAction

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ,ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

Dimitris Manousakis

A great WordPress.com site

Κατοχικα Νεα ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Λέμε την Αλήθεια - Κριτικάρουμε το ψέμα

Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη

Λέμε την Αλήθεια - Κριτικάρουμε το ψέμα

troktiko

Λέμε την Αλήθεια - Κριτικάρουμε το ψέμα

Έχω μάτια και βλέπω

Λέμε την Αλήθεια - Κριτικάρουμε το ψέμα

ΝΕΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ ΦΕΛΛΟΥ

Νέα και Παράξενα-Σελίδες εναλλακτικής πληροφόρησης και ειδήσεων-alternative informations

Salerosa

"If you'll not settle for anything less than your best, you will be amazed at what you can accomplish in your lives." - Vince Lombardi

ΣΚΑΚΙΕΡΑ

Just another WordPress.com site

ΣΑΤΥΡΙΚΟΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΑΤΙΡΑ-ΚΑΘΕ POST ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ

Jimlaki's Blog

Just another WordPress.com site

synergoipar

Just another WordPress.com site

ΠαραλληλοΓράφος//

Είμαι σε Βeta Testing Mode

Greekwasp's Blog

Just another WordPress.com site

ypoptomousi

Lets unfuck the world.

Κρυφές στοές

... υπόγειες διαδρομές

Γαλαξιάρχης

μαλλον ακινδυνος

Ε ί μ α σ τ ε και μ ε ί ς Ε δ ώ

<strong>Ειναι αντιγραφο ασφαλειας στην WordPress.com του πρωτοτυπου μου : catakravgi.blogspot.com . Ενημερωνεται καθε 2 μερες ! Στο μπλογγερ μπορειται να διαβασετε τα νεωτερα αρθρα !</strong>

βλέμμα

gaze at Greece

αἰέν ἀριστεύειν

Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις

netakias

連帯 Nam Et Ipsa Scientia Potestas Est 智慧

Νοθεία στο ψέμα

Λέμε την Αλήθεια - Κριτικάρουμε το ψέμα

Το Blog της Αληθειας

Η αλήθεια που μας κρύβουν. Σε συνεργασία με το truthison.com

Αρέσει σε %d bloggers: